Serveis

Descobreixi com podem servir-li

MAPESCA, S.A. treballem amb uns óptims controls de qualitat i seguretat alimentària, complint sempre un rigorós autocontrol en tots els nostres processos tant comercials com administratius per garantir la total sostenibilitat i cura amb el medi ambient, i així al mateix temps assegurem un peix i marisc, fresc i congelat de qualitat.

Els nostres reconeguts proveïdors de tot el món implanten sistemes de producció i pesca dirigits a satisfer les necessitats dels nostres clients. Tots ells estàn inscrits en el Registre General Sanitari d'Aliments regulat per el Real Decret 1712/1991 amb la finalitat de protegir la salut de tothom.

Detallistas

Minoristes que aconsegueixen obtenir dins de la nostra gamma de productes, afavorir a un consumidor final exigent. Estan implicades des de tendes de barri fins a mercats municipals, assolint així una fidelitat adient al nostre bon servei.

Distribuidors

Realitzem un gran servei logistic per donar resposta a les seves comandes, respectant sempre la cadena del fred i assegurant-vos la qualitat del producte.

Hostelería

Restaurants i hotels de gran prestigi presenten als seus plats un vano de possibilitats per assaborir amb la total garantia d'una trassabilitat sense riscos.

Grans superfícies

Centres d'alimentació hipermercats, supermercats, etc, son servits per el nostre servei de distribució que sempre aconsegueix els productes que manquen.